Openbare informatie voor onze leden

Lid worden? Het lidmaatschap van de VBTGG bedraagt €60 per jaar. U kunt zich aanmelden via admin@vbtgg.nl

 

Het IADH congres 2018 is verplaatst van Istanbul naar Dubai (datum en link hieronder in de agenda). Een ieder wereldwijd wordt opgeroepen voor de zogeheten ‘call for papers’. Tot 1 maart 2018 kan worden ingezonden.

De formulieren voor TG/TA Jaarverslag, Herregistratie en Reglement Consilium vindt u onder ‘besloten documenten’.  Uw consilium bereikt u via: consiliumta@vbtgg.nl of consiliumtg@vbtgg.nl

Nieuws voor onze leden

Regelgekte(.nl)

Het zal weinigen de afgelopen dagen op radio, tv en sociale media ontgaan zijn: op donderdag 16 november 2017 lanceerde GGZ Nederland de multimediale campagne Minder regelgekte, meer zorg. Hiermee wordt landelijk aandacht gevraagd voor de te hoge administratieve lasten in de geestelijke gezondheidszorg, die ten koste gaan van de zorg. Dit […]
Lees meer

Van de Werkgroep Autismevriendelijke Tandheelkunde:

Werkgroep AutismeVriendelijke Tandheelkunde (website)   Vierdejaars studenten Dagmar Cuppen en Danique Bargerink van de bacheloropleiding Mondzorgkunde willen leden van de VBTGG vragen om begeleiders van cliënten met ASS te benaderen. De vraag is om een online vragenlijst in te vullen, voor hun afstudeerscriptie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. De […]
Lees meer

Najaarscongres (NJC) en ALV afgelopen 24 november 2017

Het VBTGG najaarscongres “Angst en LVB, puzzelt u mee heeft plaatsgehad op vrijdag 24 november jongstleden. De dag was bedoeld als podium voor en door de leden. Met – heel interessant – aansluitend een gezamenlijke borrel met NVAVG (Vereniging van Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten)! DIT was het programma van het congres! […]
Lees meer

Openbare documenten

CBT Flevoziekenhuis Almere heeft een vacature voor een tandarts angstbegeleiding. Er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot gedifferentieerd tandarts angstbegeleiding. Het betreft een dienstverband van 16 tot 24 uur per week.  Enige jaren praktijkervaring is gewenst. Meer informatie vindt u op de website. U kunt ook opnemen met Annie Lindeman, bereikbaar op 036-868 8582 of via mail alindeman@flevoziekenhuis.nl.

CBT Klimmendaal te Arnhem is op zoek naar een TG (i.o) of een TA (i.o.). Het gaat per direct om een aantal vaste uren en vanaf maart t/m juli 2018 om tijdelijke uren. Voor informatie kunt u contact opnemen met Mw. Ying Fennis: Y.Fennis@klimmendaal.nl

Stichting Bijzondere Tandheelkunde is op zoek naar een Tandarts i.o. differentiatie Gehandicaptenzorg voor 0,4 fte per week. Meer informatie vindt u hier.
Stichting Bijzondere Tandheelkunde is op zoek naar een Tandarts i.o. differentiatie Angstbegeleiding voor 0,4 fte per week. Meer informatie vindt u hier.
CBT Rijnmond zoekt een tandarts Gerodontoloog (i.o.). Meer informatie vindt u hier.
SBT (Amsterdam) heeft per direct een vacature voor  Vakgroepvoorzitter A&G, voor minimaal 0,6 fte per week (0,2 fte vakgroepvoorzitter en min. 0,4 fte tandarts met differentiatie). Motivatiebrief en curriculum vitae kunnen gestuurd worden aan Trees van Drie, HR functionaris via e-mail: personeelszaken@sbt.acta.nl. Voor vragen over de vacatures kunt u terecht bij de bestuurder, Andrea Lambrichs de Bruin, tel. 020-5980541.  Meer informatie vindt u hier.
CBT Jellinek (Amsterdam) zoekt per direct een gepassioneerde tandarts (22u/wk). CBT Jellinek profileert zich in Nederland als dé expert op het gebied van verslavingstandheelkunde en heeft een landelijke functie. Het CBT  is gevestigd in Amsterdam Zuid nabij het Vondelpark en Museumplein. Voor nadere informatie over de functie kijkt u hier, voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Bea Kaaikamp (manager bedrijfsvoering), telefoon 06 11042031.

Verwijzingen

ACTA DE Agenda ‘Bijzondere Zorggroepen’

Link naar de Agenda 'Bijzondere Zorggroepen' van ACTA Dental Education, met daarin alle op handen zijnde masterclasses en relevante cursussen voor zorgprofessionals in de bijzondere tandheelkunde.

ACTA DE

KiMo Kennisinstituut Mondzorg

Het Kennisinstituut Mondzorg is een jonge, flexibele vereniging die een bijdrage levert aan een hogere kwaliteit van de beroepsuitoefening. Onder meer door het ontwikkelen van klinische praktijkrichtlijnen. Op de website is alle informatie te vinden die van belang is voor mondzorgprofessionals.

KiMo

Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde

NVvK-logo-nl

De NVvK stelt zich ten doel de wetenschap met betrekking tot de kindertandheelkunde te bevorderen en de resultaten ten goede te laten komen aan de gezondheid van het kind.

Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde

Het lidmaatschap van VBTGG

Met dit formulier kunt u zich inschrijven bij de VBTGGGelieve dit veld leeg te laten.