Login

Omnios zoekt TG (1-2 dagen)

16 juli 2019

Als tandarts bij Omnios doe je afwisselend, flexibel, interessant en vooral dankbaar werk en word je ook nog eens volledig ontzorgd van organisatorische en administratieve taken. Wij weten namelijk dat het leveren van mondzorg aan kwetsbare mensen in verzorg- en verpleeginstellingen niet alleen een kwestie is van tandheelkunde, maar vooral ook van organisatie. Wij zorgen dat dat allemaal in tiptop in orde is, zodat jij je volledig kunt richten op wat jou voldoening geeft: mondzorg voor bijzondere doelgroepen.

Standplaats Apeldoorn, 1-2 dagen (in overleg)
Gehandicaptenzorg (specifiek: cliënten met de ziekte van Huntington)
ZZP- basis of in loondienst (o.b.v. KNMT-salarisrichtlijnen)
Neem contact op met Jasmijn Schat via jasmijn@omnios.nl

.

Vacature

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel
Volgend artikel