Login

Tand-Wiel JTV Utrecht zoekt tandarts voor dental car speciaal (basis)onderwijs

24 juni 2019

Tand-wiel jeugdtandverzorging Utrecht is per 1-09-2019 op zoek naar een enthousiaste tandarts die op maandag, donderdag en/of vrijdag wil werken in het speciaal onderwijs. Eventueel meer/minder dagen is bespreekbaar. werkt nauw samen met leraren/mentoren, logopedisten etc.

Je gaat met onze dental car/tandartsenbus naar scholen en instellingen in het speciaal (basis) onderwijs. Je werkt altijd met dezelfde assistente.

De dentalcar beschikt over een rolstoellift en tillift en is dus zeer geschikt voor rolstoelafhankelijke patiënten. De dentalcar is een volledig uitgeruste tandartspraktijk op wielen Er is apparatuur aanwezig voor het maken van rontgenfoto’s.

Klik HIER voor de Vacature.

Functie eisen: Een leuke enthousiaste tandarts met affiniteit voor kinderen in het speciaal onderwijs of iemand die hierin graag wil groeien.

Wat wij bieden: Tand-wiel jeugdtandverzorging houdt zich bezig met de tandheelkundige verzorging van met name de jeugd in Utrecht en omgeving. Tand-wiel heeft een behandelcentrum in Utrecht en een dental car die voornamelijk in het speciaal onderwijs wordt ingezet en op zaterdag bij diverse asielzoekerscentra staat om daar kinderen te controleren en behandelen. Tand-wiel biedt een leuk team, waarbij intercollegiaal overleg een belangrijke positie inneemt in de praktijk.

Werktijden van 8.00 uur-16.30 uur.

Voorkeur voor loondienst (9 weken vakantie in de schoolvakanties), andere dienstverbanden bespreekbaar.

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel
Volgend artikel