Login

Part-time mondhygienist gezocht te Utrecht

17 april 2019

Wil jij werken als mondhygiënist in een praktijk met patiënten uit een specifieke doelgroep? Als mondhygiënist binnen Jouw Mondzorg vervul je een centrale rol in de praktijk. Het is jouw taak om onze patiënten vriendelijk te behandelen en op hun gemak te stellen. Daarnaast weet je goed in te spelen op de behoefte van de complexe patiënt. Je bent communicatief sterk en beschikt over een verzorgde uitstraling.

Jouw Mondzorg is een kleine praktijk in Utrecht met 3 behandelkamers, 2 kamers voor tandartsen en 1 voor mondhygiëniste/klinisch prothese technicus. Ons team bestaat uit 8 tandartsen, 2 mondhygiënistes, 1 klinisch prothese technicus, 2 assistentes en 1 baliemedewerker.

Je wordt onderdeel van een goed georganiseerde praktijk, gericht op patiënten die worden begeleid vanuit een instelling.

Kom jij ons team versterken op woensdag? De praktijk is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Busstation en NS station Vaartsche Rijn op loopafstand. De praktijk beschikt over twee parkeervergunningen voor medewerkers.

De volledige vacature (pdf) staat HIER

Jouw Mondzorg, Meerkoethof 48, 3582DA Utrecht

Contactgegevens: Mw. Emily Mannaerts
0302516066/ info@jouwmondzorg.nl

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel
Volgend artikel