Login

CBT Zuid-Holland zoekt TG

19 maart 2019

Parttime tandarts gehandicaptenzorg8 uur per week

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zuid-Holland biedt tandheelkundige zorg aan mensen met een beperking en mensen met angst voor de tandarts/mondhygiënist. CBT Zuid Holland heeft drie praktijken: Noordwijk, Leiderdorp en Monster.

Voor onze praktijk in Leiderdorp zijn wij op zoek naar een tandarts op maandag.

Onze praktijk in Leiderdorp bestaat sinds september 2015 en heeft twee behandelkamers. Het huidige team bestaat uit drie tandartsen, een mondhygiënist en 3 assistenten. Er is een nauwe samenwerking tussen behandelaren en assistenten. De klik en het teamgevoel zijn erg belangrijk. Ons patiëntenbestand bestaat voor het grootste deel uit mensen met een beperking. Dat kunnen allerlei beperkingen zijn, van autisme tot extreme angst voor de tandarts. Iedere patiënt heeft daarom ook een eigen benadering nodig.

Wij zoeken iemand die:

  • Afgestudeerd tandarts is;
  • Enkele jaren werkervaring heeft;
  • Enthousiast is en aantoonbare affiniteit heeft met de doelgroep; Geduldig en meelevend is;
  • Goed kan samenwerken.

Je komt bij ons werken op factuurbasis. Als je graag meer uren wilt werken, dan is werken op maandag en donderdag bespreekbaar.

Wil je meer informatie? Bekijk onze website! Je kunt ook bellen naar: Olga Slot (medewerker P&O) 06 – 405 75 225 of Ton Molenaar (directeur) 06 – 508 551 72. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: olgaslot@cbtnoordwijk.nl. Wij beantwoorden je vragen graag!

Vraag het ons!

Zit je met een vraag of neem dan contact met ons op:
contact

Vorig artikel
Volgend artikel