Vacature(s): 4

CBT Centrum voor Tandzorg te Rosmalen (’s-Hertogenbosch) en Nijmegen zoekt, wegens uitbreiding van haar werkzaamheden, een tandarts gehandicaptenzorg voor 8 -40 uur/week. Voor vragen over deze vacature en/of uw sollicitatie kunt u zich richten tot Ton van Groeningen (e-mail: groeningen@centrumtandzorg.nl of gsm: 06-33321822 of per post:Postbus 3034 te 5203 DA ‘s-Hertogenbosch

 

CBT Rijnmond zoekt een Tandarts Angstbegeleiding (i.o.) voor minimaal 0,4FTE én een Tandarts Gehandicaptenzorg (i.o.) voor 0,6FTE. CBT Rijnmond is een groot Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde met negen behandelkamers en een hecht team. De verwijspraktijk biedt tandheelkundige zorg aan alle tweedelijns differentiaties en is geregistreerd als opleidingsplek. Er wordt nauw samengewerkt met anesthesiologen, psychologen, kaakchirurgen, orthodontisten en artsen voor verstandelijk gehandicapten. Met CBT Erasmus bestaat een symbiose. En er wordt door CBT Rijnmond ook tandheelkundige zorg verzorgt binnen enkele awbz-instellingen. Een uitdagende werkplek die veel mogelijkheden biedt tot individueel initiatief en persoonlijke groei. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr Joost van Schaik, j.vanschaik@cbtrijnmond.nl of mail naar p.vanes@cbtrijnmond.nl. Bekijk de vacature hier: Vacature CBT Rijnmond juli 2018. (02-07)

Binnen de vakgroep A&G van de SBT te Amsterdam is een vacature ontstaan voor een Tandarts Angstbegeleiding in opleiding van 0,4FTE. Vacature (pdf). Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij het afdelingshoofd Caroline Pieterse, via e- mail: c.pieterse@sbt.acta.nl. Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan Trees van Drie, Hr-functionaris via e-mail: personeelszaken@sbt.acta.nl.

Op ‘s Koonings Jaght (Koningsweg te Arnhem) wonen meervoudig beperkten, die in de beschikbare tandartspraktijk behandeld worden. Er naast is een medische dienst met verschillende AVG artsen en medische assistenten. We zijn op zoek naar een tandartsassistente per 1 september voor 12 uren  en een tandarts op termijn voor 4 uren. Reageer op: Wibro.den.hollander@siza.nl   of per mobiel 06-12556623

 

Meer vacatures? Kijk ook op Cobijt.nl of BT Academy (helemaal onderaan de home pagina).

Overig nieuws

Jaarverslag 2018 TA en TG (tbv herregistratie)

Stuur tijdig uw TA/TG ingevulde jaarverslag naar uw consilium. Voor het invulgemak is er behalve de pdf versie ook een bestand in Word (wel even goed lezen). Jaarverslag Tandarts Gehandicaptenzorg TG, in pdf, of in Word. Mailen naar consiliumtg@vbtgg.nl Jaarverslag Tandarts Angstbegeleiding TA, in pdf, of in Word. Mailen naar consiliumta@vbtgg.nl
Lees meer

Voorjaarscongres VBTGG en NVvK

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 heeft het Voorjaarscongres door NVvK en VBTGG plaats, met als thema dit keer: ‘Artsen aan het Woord’. . Het congres is als vanouds terug op de locatie in Papendal, Arnhem. Congres & hotel onder één dak. En net zoals vorig jaar, is er […]
Lees meer

Primeur: Henk Algra gaat tóch een boek schrijven!

“ Komt een (bijzondere) patiënt bij de tandarts”  Een “must have” boek van Henk Algra, dat de ideale samenvatting van zijn beroemde werkwijze bevat. Henk is orthopedagoog en GZ psycholoog. Met meer dan 40 jaar werkervaring in de (bijzondere) mondzorg. Voor veel tandartsen werkzaam in de bijzondere tandheelkunde, is de naam […]
Lees meer

VBTGG Najaarscongres 2 november 2018

Het programma voor het VBTGG Najaarscongres van vrijdag 2 november 2018 is rond! PROGRAMMA VBTGG NJC 2 november 2018 En u kunt zich inschrijven ook. Uiteraard. Heel graag. Kosten zijn €95 voor de hele dag (voor VBTGG leden) en dat is inclusief ALV, dagprogramma met gepassioneerde sprekers én (ook nog? ja! […]
Lees meer

Feestje voor tandarts Schoolderman!

Op 1 juni 2018 heeft Arend Jan Schoolderman na ruim 38 jaar, zijn werkzaamheden als Tandarts A&G bij het CBT in het Medisch Spectrum Twente beëindigd. Hij was in 1980 gestart met de afdeling ‘Tandheelkunde in Narcose’ in het oude Ziekenhuis Ziekenzorg te Enschede. In de jaren erna is deze afdeling uitgegroeid […]
Lees meer